Van Machu Picchu naar Costa Rica - Reisverslag uit San Josecito, Costa Rica van Katja en Nicoline - WaarBenJij.nu Van Machu Picchu naar Costa Rica - Reisverslag uit San Josecito, Costa Rica van Katja en Nicoline - WaarBenJij.nu

Van Machu Picchu naar Costa Rica

Door: Katja y Nicoline

Blijf op de hoogte en volg Katja en Nicoline

12 Juli 2008 | Costa Rica, San Josecito

Hola,

Na een vierdaagse inca jungle trail naar Machu Picchu hebben we Peru verlaten en zijn we via Lima naar Costa Rica gevlogen.
Na onze trip naar Machu Picchu zijn we ons luie zweet zeker kwijt, het waren vier dagen hard werken. De eerste dag hebben we met de moutainbike door de jungle gefietst. De dagen daarna hebben we de benenwagen genomen. Dit betekende 8 uur per dag bergopwaarts in de hitte. Iets zwaarder dan we hadden verwacht. De klapper op de vuurpijl: Machu Picchu viel iets tegen, om vier uur in de ochtend opstaan om de zonsopgang te zien, dan zwaar bezweet boven aankomen en er dan achterkomen dat heel Machu Picchu niet te zien is door een dikke laag mist. :(
Gelukkig werd het later op de dag beter en hebben we toch nog kunnen genieten van een prachtig uitzicht. Al met al was het een mooie trip met leuke mensen. Na de trip hebben we onszelf getrakteerd op een biertje in Cusco, dat hadden we wel verdiend. Nu zien wat Centraal Amerika ons te bieden heeft. Ons Plan is om snel vanuit San Jose naar de kust te trekken en te genieten van zon zee en strand.

Schatzi`s we hebben het goed,
Tschuss mit ein kuss

Juanita Y Madeleina
(dit zijn onze spaanse namen)

• 13 Juli 2008 - 07:56

David:

Schätzlis, mooie verhaal! ik hop dat je de nummer van Philip & Sarah gekrijgen hebben, anders hier nog en keer +505 973 01 01. veel plezier in de Nica land met surfing en beach chick spelen.. ;-) tschüss tschüss

• 13 Juli 2008 - 09:39

Liselotte:

dit ziet er allemaal heeeel gaaf uit zeg! het ziet er idd uit als een zware klus, die incatrail... en nu genieten van zon en strand?
    veel plezier daar en geniet ervan (voor jullie beeldvorming: hier regent het al de hele week...viva olanda..;-)

• 13 Juli 2008 - 13:19

Lucas En Marielle:

jeetje dames, wat gaaf allemaal! wij zaten hier in zware stormen te zeilen en jullie gaan in een bakkie de rivier over. verschil moet er zijn. verheugen ons op jullie volgende avonturen. dikke kus van ons hier

• 13 Juli 2008 - 20:34

Mama Carla:

wat een belevenissen allemaal,jammer dat het bewolkt was in Machu picchu .Nu Costa Rica toe maar,hier alles goed geniet maar lekker.kusjes

• 13 Juli 2008 - 21:13

Sjakie:

Sjeetje echt mooie en inspirerende verhalen. Spreek jullie hopelijk gauw weer, met een mooi stel golven.

Kussies. TB

• 14 Juli 2008 - 10:02

Marjolein:

Zo dan! die foto's van het moutain biken zien er best ruig uit, lekker stoffig. cool hoor!!! veel plezier met je zon zee en strand! lekker surven dus?!
    xxx marjolein